Hypo banka nudi novi "Svenamjenski paket"

USUSRET blagdanima i danima povećane potrošnje Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. građanima od sutra nudi novi akcijski proizvod - Svenamjenski paket, priopćeno je iz te banke.

Unutar te nove ponude klijentima se nudi nenamjenski kredit u iznosu do 150 tisuća kuna uz kamatnu stopu od 7,99 posto (EKS 8,98 posto). Rok otplate kredita je 9 godina, a klijentima za realizaciju kredita nisu potrebni jamci i depozit. Akcija traje do 28. veljače 2008. godine.

"Svenamjenski paket napravljen je u skladu sa željama klijenata i potrebama tržišta. Potražnja za nenamjenskim kreditima kroz cijelu je godinu velika, a u vrijeme blagdana uvijek se dodatno intenzivira. Tada naši klijenti u vrlo kratkom roku žele doći do sredstava po povoljnijim uvjetima, a ovim novim proizvodom izlazimo im maksimalno u susret", izjavio je izvršni direktor Sektora poslovanja s građanstvom Hypo banke, Oliver Klesinger.

Svenamjenski paket svim klijentima osigurava i Visa Classic kreditnu karticu. Dodatna prednost novog proizvoda je i besplatna polica osiguranja, koju poklanja Grawe Hrvatska, pa tako svi koji realiziraju nenamjenski kredit dobivaju premiju osiguranja od nezgode za prvu godinu trajanja osiguranja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara