HŽ: obavijest o kašnjenju vlakova zbog radova na pruzi u Čulincu

Zbog radova na stajalištu i pruzi u Čulincu, od srijede, 3. rujna u 21,50 sati do ponedjeljka 8. rujna u 4 sata željeznički promet od kolodvora Zagreb Borongaj do kolodvora Sesvete teći će jednim kolosijekom, a neki će vlakovi kasniti, priopćeno je iz Hrvatskih željeznica (HŽ). L

Očekuje se da će deset brzih vlakova koji od Zagreba voze prema Beogradu, Osijeku, Vinkovcima, Vukovaru i Budimpešti, koji će iz smjera Zagreba prema Sesvetama zbog radova voziti preko Zagreb ranžirnog kolodvora, kasniti oko 20 do 30 minuta.

Na relaciji Zagreb Glavni kolodvor - Dugo Selo neki vlakovi bit će spajani tako da će voziti kao jedan vlak, a nakon Dugog Sela vlakovi će biti rastavljeni i vozit će u redovitom sastavu. Zbog toga će neki, uglavnom prigradski i lokalni putnički vlakovi, kretati kasnije.

Prigradski vlakovi koji su nakon ljetne stanke trebali početi prometovati 25. kolovoza, počet će voziti tek nakon završetka radova, odnosno 8. rujna.

Putnici lokalnih vlakova čije je odredište Čulinec, mogu sići na stajalištu Trnava ili u obrnutom smjeru, na stajalištu Sesvetski Kraljevec, a za dolazak u Čulinec mogu se koristiti autobusom na kojemu će vrijediti karta za vlak.

(Hina) pp jn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara