HŽ: U utorak se nastavljaju radovi na pruzi Zagreb-Karlovac

REMONT pruge Zagreb-Karlovac, privremeno prekinut za uskrsne blagdane, nastavit će se u utorak, 22. travnja, na dionici Hrvatski Leskovac-Horvati-Zdenčina, izvijestile se danas Hrvatske željeznice (HŽ).

Ciklusi remonta su od utorka, 22. travnja, od 7 sati do 23. travnja do 19 sati, od 24. travnja od 19 sati do 26. travnja do 7 sati te od 27. travnja od 7 sati do 28. travnja do 19 sati. U to vrijeme putnici će lokalnih vlakova biti prevoženi autobusima između kolodvora u Zdenčini i Hrvatskom Leskovcu, a putnici daljinskih i međunarodnih vlakova autobusima između Glavnog kolodvora u zagrebu i kolodvora u Karlovcu.

HŽ podsjeća da se zbog kapitalnog remonta pruge između zagrebačkoga stajališta u Remetincu i kolodvora u Zdenčini promet regulira na pruzi Zagreb-Karlovac od ponedjeljka, 17. ožujka u 7 sati do četvrtka, 15. svibnja u 19 sati. Radovi se izvode u razdobljima od 36 sati rada i 24 sata stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Putnici međunarodnih vlakova neće se moći služiti dopunskim uslugama u vlaku kao što je ugostiteljska ponuda u vagonrestoranu u vlakovima prema Rijeci i prema Splitu te ležajima u vagonu za spavanje niti će vlakom moći prevesti svoj automobil od Zagreba prema Splitu i natrag.

Teretni prijevoz još teče u razdobljima od 24 sata između pojedinih ciklusa zatvorenosti pruge i to po potrebama korisnika teretnoga prijevoza.

HŽ je izvijestio da će zbog zamjena tračnica u utorak, 22. travnja, u srijedu, 23. travnja i u petak, 25. travnja od 8 do 11 sati biti u prekidu lokalni željeznički promet na pruzi Tovarnik-Dugo Selo-Zagreb Glavni kolodvor između kolodvora u Moslavačkoj Gračanici i Kutini. Stoga će putnici lokalnih vlakova biti prevoženi autobusima između kolodvora u Moslavačkoj Gračanici i Banovoj Jaruzi te između kolodvora u Moslavačkoj Gračanici i Kutini.

HŽ moli putnike lokalnih vlakova za razumijevanje i ispričava se za moguće teškoće na putu zbog prekida prometa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara