I dalje se traži 16-godišnji Luka: Policija moli građane da dojavljuju samo istinita saznanja

I dalje se traži 16-godišnji Luka: Policija moli građane da dojavljuju samo istinita saznanja

Foto: Policija

POLICIJA je jutros izvijestila kako i dalje nema traga 16-godišnjem Luki Rimcu iz Slakovaca koji je posljednji put viđen u noći sa subote na nedjelju u vinkovačkoj diskoteci. Ponovili su apel građanima da u slučaju svih korisnih saznanja koja bi doprinijela pronalasku nestale osobe, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također iz policije mole građane da prilikom dojave o korisnim informacijama, dostavljaju samo istinita i osobna saznanja, kako ne bi dolazilo do obmanjivanja javnosti širenjem lažnih i uznemiravajućih glasina, što nije moralno prema obitelji nestalog Luke Rimca. "Također plasiranjem takvih informacija uvelike se onemogućava i otežava rad policijskih službenika i drugih službi koji svim raspoloživim resursima i sredstvima nastavljaju istraživanja u cilju pronalaska nestalog Luke Rimca", stoji u policijskom priopćenju.

Luka Rimac visine je oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenjastih očiju, u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave starke, plavo-sive traper hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Svi koji nešto znaju mogu se javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na brojeve telefona obitelji - 032/544-334, kućni telefon;  098/1863049 sestra Irena, 098/478654 brat Marko, 098/604236 brat Ivan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara