Iako mu gori pod nogama, Todorić ne odustaje od svog jutarnjeg rituala

Iako mu gori pod nogama, Todorić ne odustaje od svog jutarnjeg rituala

Foto: Index

IAKO cijela Hrvatska napeto prati što se događa s Todorićem i njegovim Agrokorom, čini se kako vlasnika najvećeg domaćeg koncerna ova napeta situacija ne uznemiruje.

Naime, javili su nam da Todorić svako jutro, bez iznimke, odlazi na šišanje.

Ranojutarnji ritual

Vlasnik posrnule kompanije, prema našim informacijama, svako se jutro, u pratnji osobnog vozača, doveze ispred frizerskog salona u ulici Antuna Bauera u Zagrebu i obavi svoje jutarnje uređivanje.

Index je otišao provjeriti je li ova informacija istinita pa smo se jutros odlučili ošišati zajedno s Todorićem.

Frizerski salon otvara se u sedam sati. U šest i četrdeset pet, u frizerskom salonu nije bilo nikoga osim djelatnica, barem ako je bilo suditi po izgledu salona.

Pričekali smo sedam sati da se otvori obližnji kafić i sjeli, iščekujući otvaranje salona i dolazak Todorića na svoj jutarnji ritual.

Brzi bijeg

Međutim, nakon samo nekoliko minuta, iz salona je žurno izašao Todorić, a crni mercedes mu je krenuo ususret.Potrčali smo fotografirati vlasnika Agrokora prije nego što pobjegne, ali osoblje salona je brzo izašlo i glasno prosvjedovalo zbog fotografiranja Todorića. U sljedećem trenutku, već ga nije bilo. Odvezao ga je vozač koji je do maloprije čekao ispred salona.

Najveća privatna kompanija u Hrvatskoj, zbog agresivnog širenja koje je financirano zaduživanjem, posljednjih godina se pretvorila u financijski tempiranu bombu koja bi uskoro mogla eksplodirati. 

Iako političari, ekonomski stručnjaci i novinari danima raspravljaju o sudbini Agrokora i tisuća zaposlenih pod Agrokorom, izgleda da Todorić i dalje svoj dan započinje starim ritualom, kao da se ništa ne događa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara