Igor Kršić izvršni direktor ICT-a u Atlantic Grupi

Igor Kršić izvršni direktor ICT-a u Atlantic Grupi

IGOR KRŠIĆ je preuzeo funkciju izvršnog direktora informacijske i komunikacijske tehnologije u Atlantic Grupi. Nova funkcija obuhvaća vođenje strateškog razvoja i upravljanja u ICT području, potrebnih za održavanje i unaprjeđenje poslovanja, razine usluga i konkurentnosti Atlantic Grupe.

Na mjesto izvršnog direktora Kršić dolazi s trinaestogodišnjim iskustvom u uglednim hrvatskim novčarskim i znanstvenim institucijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magistar elektrotehničkih znanosti Igor Kršić do dolaska u Atlantic Grupu obnašao je nekoliko odgovornih funkcija u Privrednoj banci Zagreb. U periodu od 1998. do danas na pozicijama u PBZ-u dokazao se kao informatički profesionalac s bogatim znanjem o IT tehnologijama i njihovoj implementaciji, ali i kao IT stručnjak s vrhunskim razumijevanjem potreba poslovanja, poslovnih procesa i strateških ciljeva kompanije.

U banci je, među ostalim, kao izvršni direktor bio zadužen za razvoj i održavanje IT infrastrukture PBZ Grupe i IT produkciju banke te podršku projektima i razvoju novih usluga. Karijeri u bankarskom sektoru prethodio je petogodišnji period znanstveno-istraživačkog rada na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara