Indijac priznao ubojstva 50 ljudi, njegova banda bacala tijela krokodilima

Indijac priznao ubojstva 50 ljudi, njegova banda bacala tijela krokodilima
Screenshot: YouTube/MIRROR NOW

POLICIJA u Indiji uhvatila je odbjeglog serijskog ubojicu koji je priznao da je umiješan u ubojstvo više od 50 taksista čija je tijela njegova banda bacala u kanal pun krokodila. Policija ga je uhvatila nakon što je pobjegao u drugu državu dok je bio na uvjetnoj slobodi.

Devender Sharma osuđen je između 2002. i 2004. za ubojstvo sedam taksista, pri čemu je dobio kaznu doživotnog zatvora u Jaipuru. Nakon što je u zatvoru proveo 16 godina, 62-godišnjak je u siječnju dobio dozvolu za privremene boravke izvan zatvora. Sharma je iskoristio tu priliku i pobjegao u drugu državu.

Priznao policiji da se nije namjeravao vratiti u zatvor

Policija ga je ponovno uhitila u srijedu, nekih šest mjeseci nakon njegovog bijega. Našla ga je u Delhiju, gdje je živio s udovicom s kojom se oženio dok je bio na uvjetnoj slobodi.

Sharma je policiji priznao da je prekršio uvjetnu slobodu i da se nije planirao vratiti u zatvor, piše CNN.

Diplomirao je tradicionalnu indijsku medicinu i 11 godina vodio kliniku u bolnici u Rajasthanu. Nakon što je u prevari izgubio puno novaca, uključio se u prodaju lažnih spremnika s plinom.

Poslije toga uključio se u ilegalnu trgovinu bubrega za transplantaciju, zbog čega je uhićen 2004. godine. Prema informacijama policije, priznao je da je sudjelovao u trgovini više od 125 takvih bubrega, pri čemu je svaki put zaradio između 6680 i 9350 dolara.

Ubijao taksiste pa prodavao njihove automobile

Sharma je priznao kako je sa svojom bandom sudjelovao u još bizarnijem kriminalu i da je u državi Uttar Pradesh unajmljivao taksije, a zatim na skrovitim mjestima ubijao vozače. Nakon ubojstva bacao je njihova tijela u kanal s krokodilima kako policija ne bi mogla naći ostatke žrtava. Zatim bi prodavao njihove taksije, bilo cijele ili u dijelovima, i zarađivao oko 270 dolara po automobilu.

Kasnije je potvrdio policiji da je organizirao ubojstva više od 50 taksista, no bio je osuđen za samo nekoliko njih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara