Infobip donirao pulskoj bolnici dva respiratora

Infobip donirao pulskoj bolnici dva respiratora
Foto: Duško Marušić/Pixsell

JEDNA od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj i regiji, vodnjanski Infobip pulskoj je bolnici donirao četiri medicinska aparata u vrijednosti od oko 600 tisuća kuna.

Kako je objavljeno u Regionalnom dnevniku HRT-a, pulska je bolnica dobila jedan respirator za odrasle, pomoćni respirator za pedijatriju. Dva aparata su u dolasku, a to su mobilni ultrazvuk i monitor za praćenje vitalnih funkcija kod djece.

Podsjetimo, Infobip je jedna od prvih tvrtki koja je svoje zaposlenike poslala da rade od kuće. Već 26. veljače poslali su obavijest svim zaposlenicima.

"Preventivno će svi zaposlenici iz Infobipovih ureda u Hrvatskoj - u Vodnjanu, Zagrebu, Rijeci i Splitu - sljedeća dva tjedna raditi od kuće i neće dolaziti na radno mjesto. Ista preventivna mjera vrijedi i za zaposlenike u uredima u Kini i Italiji, a za druge urede diljem svijeta Infobip redovito prati razvoj situacije s koronavirusom i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije te preporuke tijela na nacionalnim razinama, ističu iz te tvrtke. Kompanija je otkazala i sva međunarodna putovanja, planirane događaje u svojim uredima u Hrvatskoj i posjete poslovnim partnerima. Mjere će biti na snazi u skladu s razvijanjem situacije", poručili su tada iz tvrtke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara