Integra Group nagradila računalom "Osječkog najosmaša"

TVRTKA Integra Group je, u sklopu akcije "Osječki osmaši" koju  je pokrenula dnevna novina Glas Slavonije, danas na priređenoj svečanosti računalom nagradila "najosmaša" školske godine 2003/2004., djevojčicu Marijanu Petrović iz Osnovne škole Dalj. Marijana je dobila HP stolno računalo u vrijednosti od gotovo deset tisuća kuna, a uručio joj ga je gradonačelnik Osijeka, Zlatko Kramarić.

Riječ je o akciji koja je započela sredinom lipnja kada je dnevni list Glas Slavonije objavio poseban prilog s fotografijama 70 osmih razreda osječkih osnovnih škola,  s otprilike 1.400 učenika, njihovim imenima, imenima razrednika te imenima najboljih učenika i najboljih razreda. Svaki razred izabrao je najboljeg učenika ili učenicu, a čitatelji dnevnog lista izabrali su najbolju među svim kandidatima ispunjavanjem priloženog glasačkog kupona.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zahvaljujem tvrtki Integra Group što je prepoznala vrijednost ovoga projekta i uključila se kao glavni sponzor s ovom vrijednom računalnom konfiguracijom", izjavila je u ime organizatora akcije Marica Birtić, voditeljica marketinga Glasa Slavonije. 

Izražavajući zahvalnost na dobivenoj nagradi, Marijanu Petrović osobito je razveselila činjenica što je dobila novo računalo koje će joj pomoći u njezinom obrazovanju ali i u zabavi te komunikaciji sa prijateljicama i prijateljima, kao i u upoznavanju novih prijatelja diljem svijeta putem Interneta. Baš zato, Integra Group je Marijani poklonila stolno računalo HP Compaq D530C koje je spremno uloviti se u koštac sa svim suvremenim multimedijskim i Internet zadacima.
  
"Uvijek se rado odazivamo akcijama koje u konačnici imaju za cilj povećati informacijsku pismenost djece što smatramo kvalitetnim ulaganjem u budućnost. Naš mali prilog u obliku računala, koje je prema izboru čitatelja zaslužila Marijana, smatramo vrijednim doprinosom u tom smislu. Također, pozdravljamo inicijativu Glasa Slavonije kao koristan poticaj učenicima na razvijanje takmičarskog duha, neophodnog za pripremu mladih ljudi na izazove koji ih čekaju u životu te pozivamo i druge na što više sličnih akcija ", izjavio je Krešimir Šimac, voditelj podružnice Integre Group u Osijeku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara