Ispod auta direktora Pana pronađena bomba

Ispod auta direktora Pana pronađena bomba

ALOJZIJE SOBOČANEC, vlasnik poduzeća Pana iz Čakovca prekjučer oko 17 sati policiji je prijavio pronalazak sumnjive naprave ispod auta, za koju je pomislio kako je bomba. Da se radilo o improviziranoj napravi potvrdili su iz policije ali nisu potvrdili da se i radi o bombi, prenosi EPEHA.

Prave opasnosi zapravo nije ni bilo, utvrdila je policija, a slučaj je privukao pozornost jer je prije dva mjeseca na Sobočancovu kćer, Nikolinu Babić, pokušan izvesti atentat. Iz PU međimurske nisu dali više informacija o događaju sve dok ne završi istraga i dok se ne ispitaju svi osumnjičeni.

Babić je, podsjetimo, inače potpredsjednica čakovečkog HDZ-a i direktorica tvrtki Pana i Pana stolarija, koje su sestrinske tvrtke Medjimurjepleta, čiji je vlasnik njezin otac. Na njezin BMW je prije dva mjeseca pucala nepoznata osoba ali metak je razbio prozor i okrznuo njezin rukav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetak metara dalje, dočekala ju je i druga osoba koja je ispalila dva hica u njezin auto. Na svu sreću, Babić u napadu nije ozlijeđena, a nije ozlijeđen i njezin trogodišnji sin, koji se isto tako nalazio u autu. Čakovečki HDZ opovrgnuo je kako su motivi za pucnjavu političkog karaktera.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara