Istraga potvrdila: Beograđanin kćer s poteškoćama u razvoju silovao masažerom i crijevom

ISTRAGA je potvrdila kako je 64-godišnji Slobodan M. uistinu godinama silovao svoju 15-godišnju kćer Anđelu M., djevojčicu koja je nekad bila zaštitno lice kampanje za brigu o štićenicima Doma za djecu sa smetnjama u razvoju. Podsjetimo, slučaj je otkriven sredinom studenog prošle godine, a sad je, kako prenosi Alo!, protiv monstruma Okružno tužiteljstvo u Beogradu podiglo optužnicu.

> Strava u Srbiji: Masažerom i gumenim crijevom silovao kćer

Tijekom istrage je utvrđeno kako je Anđelina potresna ispovijest o seksualnom zlostavljanju koje je proživjela u potpunosti točna. Na masažeru i gumenom crijevu za zalijevanje cvijeća, koje je Slobodan M. gurao kćeri u spolni organ, nađeni su tragovi za koje je DNK vještačenjem utvrđeno da pripadaju njemu i djevojčici. Također, na kondomu koji je nađen ispred kuće u kojoj su živjeli, nađeni su tragovi koji dokazuju da je Slobodan M. kćer silovao.

Djevojčica je u studenom prošle godine pobjegla od kuće. Policija ju je pronašla promrzlu, skrivenu u grmlju. Njena potresna priča je šokirala javnost, a njen otac je sve demantirao tvrdeći kako je impotentan. Vještačenjem je utvrđeno da laže, dok su psihijatri ustanovili kako zlostavljana djevojčica, koja ima smetnje u razvoju, nije sklona izmišljanju. Anđela se i dalje nalazi u prihvatilištu za zlostavljanu djecu.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara