Ivan Sinčić pozvao "izdajnika": Božo, iako si nas izdao, borit ću se s tobom za pravu stvar

Ivan Sinčić pozvao "izdajnika": Božo, iako si nas izdao, borit ću se s tobom za pravu stvar

Foto: FAH, Screenshot: Facebook

ZASTUPNIK Živog zida potaknut opravdavanjem Bože Petrova oko odustajanja od smanjenja privilegija političarima napisao je status u kojem poziva čelnog čovjeka MOST-a da pokrene kampanju smanjenja plaća.

"Slušam danas po vijestima kako Petrov opravdava svoje odustajanje od smanjenja privilegija političarima postupcima HDZ-a i SDP-a. Da je htio smanjiti privilgije, to je mogao napraviti. Nije trebao čekati da se vrati stara vlada u Sabor, privremeni zastupnici odu i aktiviraju svoja prava.

Što pak se tiče smanjenja plaća zastupnicima, to je sasvim druga stvar i sasvim odvojen proces. Ja se sjećam kad je on sa nekoliko svojih ljudi ispred Sabora mahao pločicama na kojima je pisalo 9.999 kn plaća za zastupnika. Sigurno se i vi sjećate.

Što ga sprečava da pokrene kampanju smanjenja plaća? Pa on je Vlada. Ja ću ga prvi poduprijeti. Ako treba, s njim ću stajati ispred Sabora i držati njegove pločice. Svaki ću dan mahati tim pločicama u Saboru dok se i zadnji zastupnik ne posrami. Bit ću njegov glas u sabornici.
Božo, iako si nas izdao, borit ću se s tobom za pravu stvar. Moj broj imaš", napisao je Sinčić.

 

Slušam danas po vijestima kako Petrov opravdava svoje odustajanje od smanjenja privilegija političarima postupcima HDZ-a...

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Friday, February 19, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara