Ivić opovrgava navode HDSSB-a: Pokušavaju skupiti jeftine političke bodove

Foto: Vojko Bašić/Cropix

HDZ je danas reagirao na jučerašnju konferenciju za novinare HDSSB-a na kojoj su vladajuće optužili da Vlada "ne ulaže ni lipe u razvoj Slavonije i Baranje".

Tomislav Ivić i Dragan Kovačević poručuju da to nije točno te podsjećaju na "brojne" projekte koji se odnose upravo na to područje, poput kanala Dunav-Sava, čija je gradnja već počela, te projekata vodoopskrbe i cestogradnje.

"Prozivati Vladu i premijerku zbog korupcije iz redova stranke čiji je idejni vođa kriv za 15-godišnje uništavanje gospodarstva Slavonije i Baranje pokušaj je skupljanja jeftinih političkih bodova", poručuje Ivić.

Ivić za uhićenje Purde i Marića opet okrivio objavu dijela registra branitelja

Uhićenje hrvatskih branitelja Veljka Marića i Tihomira Purde Ivić je opet doveo u vezu s objavom dijela registra branitelja.

"Teško je tvrditi je li uhićenje gospodina Purde izravno posljedica objave takvog registra, ali ja vas želim podsjetiti da su se oba uhićenja dogodila nakon objave registra", ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara