Iz Drave kod Varaždina izvučeno tijelo nestale žene

Iz Drave kod Varaždina izvučeno tijelo nestale žene

Foto: nestali.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
VARAŽDINSKA policija priopćila je da je jutros, oko 9:15, zaprimila dojavu građana da su na starom toku rijeke Drave, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, ribiči uočili tijelo ženske osobe. Na dojavu su izašli policajci, vatrogasci JVP Varaždin i DVD-a iz Cestice i Babinca. Izvukli su tijelo.

"Prepoznavanjem od strane članova obitelji, utvrđeno je da se radi o Mariji Hutinski, koja se u ponedjeljak, 16. listopada oko 8 sati udaljila iz kuće u Falinić Bregu. U tijeku je očevid na mjestu događaja", priopćeno je iz policije.

>> Kod Varaždina nestala starija žena, jeste li je vidjeli?

"Od trenutka prijave nestanka nesretne žene, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s vatrogascima lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te članovima Hrvatske gorske službe spašavanja, provodili svakodnevne intenzivne mjere traganja šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale. Tako su jučer osim pretrage terena, policijski službenici Interventne jedinice policije PU varaždinske s čamcem, te ronioci ATJ Lučko, pretraživali i navedeni stari tok rijeke Drave", dodaje se u policijskom priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara