"Jaca traži posao: Na ozbiljne ponude odgovaram na engleskom"

Foto: Građanska akcija

GRAĐANSKA akcija priopćila je kako su jučer i danas na splitskoj burzi te na autobusnim stanicama po Splitu ugledali zanimljiv plakat na kojemu Jadranka Kosor traži posao. Priopćenje koje potpisuju Građanska akcija i grupa aktivista iz Splita donosimo u cijelosti:

"Danas ujutro smo se, kao i svaki mjesec, otišli prijaviti na burzu rada i ugledali ovaj čudan oglas. Ono što je posebno čudno jest da je isti osvanuo i u Splitu na tamošnjoj burzi rada kao i na autobusnim stanica po Splitu!?!


 
Ova akcija je ponovo usmjerena prema samoj glavi hobotnice jer se mi ne bavimo krakovima. Ponovo ukazujemo kako riba smrdi od glave i samo "obezglavljivanjem" ove hobotnice može se doći do rješenja. Jadranka Kosor i HDZ su oduvijek bili dio problema a ne rješenja. Negiranje stvarnosti od strane Jace samo pogoršava problem jer svaki dan broj nezaposlenih raste, nelikvidnost raste i ova zemlja tone sve dublje. Nakon što su gotovo svi relevantni politički čimbenici i ekonomski stručnjaci dali svoje mišljenje i izvrgli ruglu Jacine fatamorgane oko izlaska iz krize, mi pozivamo i medicinske stručnjake da kažu svoje mišljenje o predsjednici Vlade jer je vrlo opasno da osoba koja je u sukobu sa stvarnošću ili koja patološki negira stvarnost sjedi na čelu ove nesposobne Vlade. Ili je to dio "velikog plana" gdje će se Jaca pozivati na neuračunljivost prilikom najavljenog ispitivanja iste oko HDZ-ovog crnog fonda a svoje teze oko izlaska iz krize će koristiti kao dokaz svoje neuračunljivosti?.

Bilo kako bilo to nas ne amnestira od odgovornosti da se svim sredstvima borimo protiv ovakve nakaradne političke elite.
 
I zato, dragi naši sugrađani, samo vi možete promijeniti ovo stanje dajući svoj glas na izborima onima za koje mislite da mogu povesti ovu zemlju na put izlaska iz ovog neodrživog stanja. Pokažite kako je neprihvatljivo da vam glavna korisnica HDZ-ovog crnog fonda izvučenog iz vašeg džepa prodaje priče o borbi protiv korupcije!
 
A mi ćemo, kao i do sada, svojim djelovanjem doprinositi raskrinkavanju političara i stranaka i djelovati na podizanju društvene svijesti kako su promjene moguće. I imamo poruku za sve one koji misle kako ćemo odustati: Nema predaje!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara