"Jao sine, gdje baš presretači na mene!?"

ĆIRO BLAŽEVIĆ prva je žrtva policijskih presretača koji su počeli hvatati vozače s malo slabijim osjećajem za papučicu gasa. Ćiru je u Mercedesu CL 500 policijski VW Passat presreo na 62. km autoceste Zagreb – Goričani nakon zabilježene brzine od 178 km/h.

Nakon što je policija pretekla jureći Mercedes, momci u plavom su na stražnjem displeju Passata vozaču poručili "Policija, slijedi me" nakon čega je Ćiro pratio policajce 20-ak kilometara do prometnog čvora Breznički Hum gdje je platio 300 kuna kazne zbog prekoračenja brzine, piše Jutarnji list.

"Jao sine, pa ne mogu vjerovati! Gdje baš presretači na mene! Jutros sam baš komentirao kako je dobro da presretači počinju patrolirati po autocestama i kažnjavati brze vozače." - jaukao je Ćiro.

Na pitanje gdje žuri, Ćiro je slegnu ramenima i rekao da žuri na trening Varteksa čiji su igrači trenirali za prvenstvenu utakmicu protiv Slaven Belupa.

Trener svih trenera rekao je za Index.hr kako je slučaj htio da baš on bude prva žrtva nove policijske akcije, međutim, nije mu žao zbog toga.

"Odlično, odlično, ja volim da policija ima brze automobile da može regulirati promet. Volim kada imamo takvu policiju." - rekao nam je Ćiro te kroz smijeh dodao: "Ja sam tri sata prije toga na radiju govorio kako je dobro da policija ima presretače da lovi brze vozače, da bi nakon toga naletio kao prva žrtva." - kaže Ćiro.

"Ma dobro je, sine. Mislim da je vrijeme da kupim sporiji automobil. Ovaj me stalno tjera da stišćem po gasu." - zaključio je za 300 kuna "lakši" Ćiro.

Varteksov trener kazao je kako policajci nisu bili popustljivi prema njemu, te im je čestitao jer su profesionalno odradili svoj posao.(Foto: Jutarnji list, Index)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara