Javila se nestala 16-godišnjakinja iz Palovca: U Parizu sam!

NAKON što se jučer medijima obratio za pomoć, otac 16-godišnje Viktorije Debelec, Dražen u razgovoru za Index otkriva da je njegova kćer živa i zdrava - u Parizu!

"Je, javila se da je otišla u Pariz. Ne znam zašto je to učinila, ali glavno je da nam se javila." - rekao nam je Dražen Debelec pomalo tajanstveno.

Na pitanje kako to da mu je kćer otišla u Pariz bez njegovog znanja i bez da se ikome javila, Debelec nije znao odgovor rekavši da će to doznati kada se danas poslijepodne s kćeri nađe u Parizu. Također nije znao je li otputovala sama ili je imala pratnju.

Otac pustolovne tinejdžerke je tijekom telefonskog razgovora djelovao prilično tajanstveno i nije pokazao preveliku volju da razgovara o motivima zbog kojih se njegova kćer odlučila na odlazak u Pariz bez znanja roditelja.

Debelec kaže kako je primijetio da u kući nema njene putovnice zbog čega je pretpostavljao da mu je kćer nekamo otputovala. Dodao je kako je ona imala nešto svog novca s kojim si je mogla platiti put u francusku prijestolnicu.

Više od toga nam nije želio otkriti ostavši tajanstveno šutljiv, ali je na kraju ipak rekao da već danas putuje u Pariz gdje će se sastati s kćerkom. Njih dvoje sutra bi se trebali zrakoplovom vratiti u Zagreb.

Informaciju o prestanku statusa nestale osobe za Viktoriju Debelec potvrdio nam je i Vlado Pintar iz PU međimurske koji je rekao da se djevojka javila ocu iz jednog hotela u Parizu, a on je jutros nazvao policiju i izvijestio o "pronalasku" kćeri.

Tinejdžerkin otac je međimurskoj policiji rekao da ide u Pariz po kćer, a nakon povratka oboje će se javiti policiji kako bi slučaj informativnim razgovorom i službeno bio zaključen.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara