Jedan od ozlijeđenih pred "Ludnicom" na sudu zbog droge nađene u anusu

Jedan od ozlijeđenih pred "Ludnicom" na sudu zbog droge nađene u anusu

BORIS ČAKIĆ, jedan od dvojice ranjenih u prošlotjednom obračunu pred Ludnicom, danas je priveden na zagrebački Županijski sud, gdje je saslušan zbog droge koja mu je nakon ranjavanja pronađena u anusu.

Osumnjičenog je istražna sutkinja saslušala i pustila, kazao je zamjenik predsjednika Suda Ratko Šćekić, pojašnjavajući da je Čakić ispitan samo zbog zlouporabe droga.

Policija je Čakića privela istražnom sucu jutros oko 10,15 sati, a osim droge on je prijavljen i za općeopasne radnje, odnosno sudjelovanja u oružanom obračunu.

Čakić je na policijsku kriminalističku obradu priveden u ponedjeljak nakon puštanja iz bolnice. Tijekom obrade zatražio je liječničku pomoć zbog manjeg krvarenja.

Nakon što mu je krvarenje zaustavljeno liječnici su utvrdili da je sposoban za daljnu obradu, kazao je glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je najavila da će nakon puštanja iz bolnice privesti i drugog ranjenog u obračunu Hamdiju Kahrića zvanog Hampy.

Za Ivanom Koljom Gembačevom, za kojeg se smatra da ima neka korisne informacije, još se uvijek traga.

Zbog subotnjeg obračuna pred Ludnicom istražnom sucu već su prepraćeni suvlasnik kluba Goran Obradović i Mladen Vračević.

Oni su u ponedjeljak navečer iznijeli obrane, nakon kojih im je određeno 48-satno zadržavanje.

Iz iskaza privedenih, ali i drugih osoba s kojima su razgovarali policija još nije sastavila kompletnu sliku o subotnjem obračunu. Još nije jasan niti motiv, a u policiji kažu da očekuju nalaze vještaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara