Jeziva prijetnja profesorici u varaždinskoj školi: "Takvih kao ti ima zakopanih"

Jeziva prijetnja profesorici u varaždinskoj školi: "Takvih kao ti ima zakopanih"
Screenshot: YouTube/Sara Talan

U JAVNOST je procurio novi slučaj nasilja u školama.

Ovog se puta radi o morbidnoj prijetnji oca jedne učenice profesorici kod koje je ta učenica pala popravni ispit iz matematike. 

Profesorici morbidno prijetio, pokazao i na mjesto na kojem je prije 17 godina ubijen profesor

54-godišnji otac učenice 21. kolovoza, u uredu ravnatelja Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole u Varaždinu, nezadovoljan što njegova kći nije položila popravni ispit iz matematike, rekao nastavnici da takvih koji rade kao ona ima zakopanih na groblju.

Da prijetnja bude još morbidnija, roditelj učenice se referirao na ubojstvo profesora te iste škole kojeg je u lipnju 2001. godine ubio učenik, a da sve bude slikovitije, rukom je profesorici pokazivao na dvorište gdje se to dogodilo, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

DORH je 16. studenog protiv oca pred Općinskim sudom u Varaždinu podigao optužnicu s kaznenim nalogom zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 3. u svezi st. 2. Kaznenog zakona.

Općinski sud u Varaždinu je 23. studenog donio nepravomoćnu presudu kojom je okrivljenika oglasio krivim za kazneno djelo prijetnje i osudio ga uvjetnom osudom s utvrđenom kaznom zatvora od sedam mjeseci i rokom kušnje od jedne godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara