Još nema službenih podataka o požaru u Adriachemu

OČEVID na mjestu noćašnjeg izbijanja velikog požara u skladištima tvrtke Adriachema u Kaštel Sućurcu traje i još nema službenih podataka o mogućem uzroku požara i po podatcima splitske policije danas sigurno neće biti poznati ni rezultati očevida, ni uzroci požara.

Skladištima Adriachema koristila su se poduzeća "Orbico", "Orvas" i "Orvas plus" u vlasništvu Branka Roglića, koji je danas popodne kazao kako se, po prvim podatcima, šteta procjenjuje na osam do 10 milijuna kuna. Roglić je u razgovoru za Radio Dalmaciju izjavio kako ih je taj požar pogodio, ali da neće izazvati trajne posljedice za tvrtku. Dodao je kako "ne sumnja da je požar podmetnut jer on nema neprijatelja koji bi mu to učinili".

Požar je stavljen pod nadzor oko jedan sat nakon ponoći i potpuno ugašen oko četiri sata u jutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je jutros kazao predsjednik Dobrovoljnoga vatrogasnog društva "Mladost" iz Kaštel Sućurca Ivica Batina, u skladištima su izgorjele velike količine razne robe široke potrošnje (kozmetika, duhan, prehrambeni proizvodi). "Požar je bio tolik da se u prvih pola sata dogodila prava katatrofa. Svi objekti su urušeni i mi nismo uspjeli spasiti gotovo ništa", kazao je Batina.

U gašenju požara sudjelovalo je 95 vatrogasaca s 25 vatrogasnih vozila.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara