Još se traga za 16-godišnjim Lukom Rimcem, Vinkovci oblijepljeni plakatima s njegovom slikom

Još se traga za 16-godišnjim Lukom Rimcem, Vinkovci oblijepljeni plakatima s njegovom slikom

Foto: Policija, Damir Gilbušić / Cropix

UNATOČ do sada poduzetim opsežnim mjerama i radnjama s ciljem pronalaska nestalog 16-godišnjeg Luke Rimca iz Slakovaca, mladić do sada nije pronađen, izvijestila je policija.

Luka je posljednji put viđen u nedjelju oko 2 sata u Vinkovcima, u disko klubu Vanila, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Mladić je visok 185 centimetara, srednje je tjelesne građe, smeđe gušće, kraće kose i kestenastih očiju. Kada je posljednji put viđen, bio je odjeven u plavo-sive traperice, sivu majicu s kapuljačom, a od obuče je imao plave tenisice, tzv. "starke". Mladić je kod sebe imao osobnu iskaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nastavlja potragu za nestalim mladićem te ponovno moli sve građane da u slučaju korisnih saznanja koja bi doprinijela pronalasku nestale osobe, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192.

Prijatelji nestalog Luke danas su se okupili u Gradskom parku u središtu Vinkovaca. Grad su oblijepili plakatima svog nestalog prijatelja. Na plakatima se uz njegovu fotografiju nalaze i kontakt brojevi na koje se mogu javiti svi koji imaju korisne informacije.

Policija je jučer uz pomoć ronilaca oko 18 sati završila pretragu rijeke Bosut u centru Vinkovaca i nije naišla ni na kakav trag koji bi ih doveo do 16-godišnjeg Luke Rimca. "Nije pronađeno ništa što bismo mogli povezati s nestankom Luke Rimca. Potraga se nastavlja, zbog smanjene vidljivosti tijekom noći bit će nešto teže", rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

Policija je obavila razgovor s prijateljima koji su u subotu navečer bili s nestalim. Navode da im se požalio na mučninu i potom, oko dva sata ujutro, napustio klub. Policija ga je pokušala locirati i preko signala mobitela, no nije uspjela, pa sumnja da je mobitel možda negdje u vodi. I dalje se pozivaju svi koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju o nestalom mladiću da se jave policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara