Josip Paladino dobio ponudu za posao, možda će podučavati studente u Puli

Josip Paladino dobio ponudu za posao, možda će podučavati studente u Puli
Foto: Hina

UGLEDNI hrvatski neurokirurg Josip Paladino vrlo vjerojatno će raditi na budućem Medicinskom fakultetu u Puli. To je za Glas Istre potvrdio sam dr. Paladino.

"Informacija o tome da sam u kontaktu s pulskom bolnicom je apsolutno točna. S obzirom da još nismo došli do određene razine nekog operativnijeg razgovora, u ovom trenutku nemam nešto što bih mogao potvrditi kao konačnu činjenicu. Zasad postoje različite ideje i dobre namjere i treba vidjeti što će se od toga na kraju realizirati", rekao je Paladino. Medicinski fakultet u Puli počet će s radom sljedeće jeseni.

Već dobio poslove u Svetoj Nedelji i u Mostaru

"Mogu samo reći da smo ovdje u Klinici Radiochirurgia u Svetoj Nedelji kontaktirali s nizom ljudi s pulskog Sveučilišta i bolnice koji su vrlo korektni i pristojni. Nastavit ćemo i dalje kontaktirati dok ne dođe do određene faze kad ćemo moći javnosti reći što smo zajednički odlučili i što je u skladu s mogućnostima, zakonima i u skladu s održivosti", dodao je Paladino.

Podsjetimo, poznati neurokirurg u ožujku je dobio odbijenicu posljednje molbe za produljenjem ugovora u KBC-u Zagreb i tako nakon 40 godina napustio kliniku za neurokirurgiju na Rebru.

Taj je slučaj podigao hajku u javnosti, a Paladino je nakon toga dobio poslove u Svetoj Nedelji i u Mostaru.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara