Jovanović: Kujundžić sramotno vrijeđa

Jovanović: Kujundžić sramotno vrijeđa
Foto: Borna Filic, Nel Pavletic/PIXSELL

SABORSKI zastupnik SDP-a Željko Jovanović ocijenio je kako bi o izjavi ministra zdravstva Milana Kujundžića da je značaj Bože Petrova i Ines Strenje Linić u hrvatskoj medicini manji od njegovog značaja u hrvatskoj poljoprivredi trebao raspravljati i sud časti Hrvatske liječničke komore.

"Takva sramotna izjava dodatni je razlog da svi u Hrvatskom saboru zatražimo ostavku Kujundžića čija bahatost jest najveća, ali je politička sposobnost da unaprijedi hrvatsko zdravstvo daleko najmanja! Mislim da ovakve uvrede kolega liječnika treba razmotriti i sud časti Hrvatske liječničke komore", napisao je Jovanović na Facebooku.

Jovanović je napisao da je u komentaru legitimnog zahtjeva za njegovu ostavku koju traži 95 posto anketiranih i koju su zatražile i kolege iz Mosta, bahati Kujundžić izjavio da je značaj kolegice, dr. Strenje Linić i kolege, dr. Petrova u hrvatskoj medicini manji od njegova (Kujundžićeva) značaja u hrvatskoj poljoprivredi.

Ministar Kujundžić izjavio je to jučer na konferenciji za novinare na kojoj je izvijestio da je inspekcijski nalaz Ministarstva zdravstva pokazao da je sustav hitne medicinske pomoći u slučaju umrlog mladića u Zaprešiću funkcionirao te da je postupljeno prema hrvatskoj regulativi i standardima. Također je rekao da "ne vidi zašto bi dao ostavku".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara