Jučer i danas nekoliko krađa u Zadru

Jučer i danas nekoliko krađa u Zadru

Tekst: F.M.
Foto: Arhiva


U POSLJEDNJA 24 sata na području PU zadarske nije bilo sasvim mirno, pa je policija evidentirala jedno razbojništvo i jednu tešku provalu, zajedno sa sedam prometnih nesreća  pet slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Oko 19,57 sati sinoć, u mjestu Svetom Filip i Jakovu, nepoznati je muškarac zaprijetio pištoljem službenicama u trgovini „Konzum 80“, i ukrao dnevni utržak od 11,000 kuna. Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv zasad nepoznatog počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Teška krađa provaljivanjem

Policija je također otkrila kako je između 30. kolovoza i 24. listopada također nepoznati počinitelj u mjestu Gornji Karin, provalio je u vikendicu u vlasništvu 52-godišnjaka, te ukrao sve što mu je palo pod ruku - bušilicu, glazbenu liniju i DVD uređaj. Krađa je "vrijedna" 1,700 kuna.

Uhvaćeni na djelu

U 19,20 sati sinoć u poslovnoj zoni "Šopot“ u Benkovcu policajci su uhvatili 31-godišnjaka koji je pokušao ukrasti gorivo iz kamiona u vlasništvu poduzeća"„Kamen“ Benkovac, a u 2,40 jutros u Zadru su prilikom pokušaja krađe bicikla zatekli 43-godišnjeg razbojnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara