Kajin i Thompsonov menadžer će se sučeliti na TV-u?

Kajin i Thompsonov menadžer će se sučeliti na TV-u?

NEZAVISNA istarska televizija - NIT, tvrdi Regional Express, emitirat će za tjedan dana sučeljavanje između Thompsonovog menadžera Zdravka Barišića i IDS-ovog zastupnika Damira Kajina.

Strasti između "boraca" za pulsku Arenu očigledno su još uvijek dovoljno uzavrele i televizične da je, nakon odbijanja zahtjeva za nastup u amfiteatru na temelju proceduralne manjkavosti i sudske tužbe radi ograničavanja slobode javne riječi, te čitave medijske sapunice od ustašama i partizanima, došlo do toga da će građani Istre imati prilike ugostiti ovaj mali cirkus u svojim domovima, putem malih ekrana.

Ovakav potez istarske televizije ne čini se nelogičnim, pogotovo nakon uspjeha jučerašnje emisije na Radio Rijeci, čija je najava natjerala stanovništvo u dosegu odašiljača da pogrize nokte do početka njenog emitiranja. Ta je stanica u eter jučer istovremeno pustila pulskog gradonačelnika Borisa Miletića i spomenutog Barišića koji su oko Arene sukobili svoje argumente, i zabilježila značajan porast slušanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No logika prestaje u trenutku kada se sjetimo da ova država nije imala prilike gledati sučeljavanje čak ni onda kada je ono bilo logično i potrebno - između šefova najjačih stranaka u završetku predizborne kampanje za parlamentarne izbore.

I koliko god da se govorilo da je ova svađa zapravo hinjena i služi promociji s jedne strane domoljubnog rockera, kokete s ustašlukom Marka Perkovića, a s druge, istarske stranke koja demonstrira da je do zadnje kapi krvi spremna na borbu za antifašističke temelje iste te domovine, teatar oko amfiteatra privlači više publike nego što su to činili gladijatori.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara