Kamion u Požegi uletio u kuću: "Na sreću, zaspala sam u kuhinji"

Kamion u Požegi uletio u kuću: "Na sreću, zaspala sam u kuhinji"
Foto: pozega.eu

U DERVIŠAGI kod Požege došlo je do prometne nesreće u kojoj, na sreću, nema ozlijeđenih, javlja policija. U Ulici S. Radića u Dervišagi, jutros oko 6 sati, kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio je s ceste, udario u kuću i gotovo je srušio, piše pozega.eu.

Pretpostavlja se kako je do nesreće došlo zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti. Vozač se kamionom kretao od Pleternice prema Požegi i vjerojatno izgubio kontrolu nad vozilom. Kamion je sletio s ceste, udario u kuću i gotovo je porušio, a nakon toga je porušio ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu. 

Vlasnica srušene kuće kazala je kako je sreća da je zaspala u kuhinji jer joj je u nesreći spavaća soba u potpunosti porušena. "Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kada sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću, gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa", kazala je vlasnica. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen, a na teren su izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija. U 08:45 sati zatvorena je DC-38 u mjestu Dervišaga zbog izvlačenja kamiona, promet se odvija obilaznim ulicama. U 10:45 cesta je ponovno otvorena za promet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara