Karamarko se hvali pobjedom HDZ-a: Sada je na redu novi vic kojim će Milanović negirati svoj poraz

Karamarko se hvali pobjedom HDZ-a: Sada je na redu novi vic kojim će Milanović negirati svoj poraz

Foto: FAH

ŠEF HDZ-a Tomislav Karamarko na svom se Facebook profilu pohvalio pobjedom HDZ-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu. Tom je prilikom odlučio još jednom spustiti Zoranu Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u 6 od 8 mjesnih odbora, dok u još jednom mjesnom odboru vlast dijelimo s nezavisnima koji su samostalno osvojili jedan Mjesni odbor. SDP nije osvojio nijedan Mjesni odbor na Rabu.

Čestitam svim članovima, stranačkim volonterima i simpatizerima koji su sudjelovali u ovoj pobjedi. Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i RPS-u. Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u 5 mjesnih odbora, a HDZ u 3.

HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo je više od dvije trećine glasova. Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz", napisao je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara