Karamarku su za sve opet krivi mediji i SDP: Nismo tražili nova zapošljavanja

Karamarku su za sve opet krivi mediji i SDP:  Nismo tražili nova zapošljavanja

Foto: FAH

NA JUČERAŠNJOJ prvoj sjednici nove vlade ministri su redom ukazali na nedostatak zaposlenih u svojim resorima i tako najavili zapošljavanje na stotine novih uhljeba.

O svemu se na Facebooku oglasio prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je krivnju, po običaju, svalio na medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na prvoj sjednici Vlade ministri su podnosili redovno izvješće o stanju kojeg su zatekli prilikom primopredaje ministarstava. Tom prilikom su upozorili i na nesrazmjer u broju zaposlenih s važećom sistematizacijom radnih mjesta. Nitko nije tražio nova zapošljavanja, što je moguće lako i provjeriti budući da je taj dio sjednice Vlade išao u izravnom televizijskom prijenosu.

Ako bude i potrebno popunjavati neka radna mjesta novim kadrovima, tome će prethoditi temeljita analiza planiranih poslova.

Ne znam kako i zašto dio medija izvještava o tome da je Vlada odustala od reformi i da traži nova zapošljavanja, ali mogu reći da je prevelika podudarnost s onim što su u Saboru o tome govorili neki zastupnici oporbe", napisao je Karamarko na Facebooku.

 

[NISMO TRAŽILI NOVA ZAPOŠLJAVANJA] Na prvoj sjednici Vlade ministri su podnosili redovno izvješće o stanju kojeg su...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, 28 January 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara