Karlovac dobiva zimsko klizalište

KARLOVAC će za božićne i novogodišnje blagdane nakon punih 70 godina dobiti klizalište, najavljeno je na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Poglavarstvu.

Klizalište, postavljeno na vanjskom igralištu Sokolskog doma, radit će zimi, a gradsko vodstvo smatra da će ulaganje od 2,5 milijuna kuna poduzeće ´Mladost´ u gradskom vlasništvu vratiti za nekoliko sezona jer će se uporaba klizališta naplaćivati.

Novinarima je na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Poglavarstvu predstavljen i projekt gradnje hotela ´Europe´ s 30 soba poduzetnika Ivice Cvitkovića, vlasnika izvozne tvrtke ´IV-ER vatrogasne cijevi´. U gradnju hotela će biti uloženo 12 milijuna kuna, a bit će gotov do srpnja sljedeće godine. Gradonačelnik Božo Joha smatra da je to važno za grad jer će poboljšati ne samo turističku ponudu nego i uvjete kandiditure grada Karlovca za domaćinstvo Svjetskoga rukometnog prvenstva u prosincu 2003. i Europskog odbojkaškog prvenstva 2005.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim hotela ´Europe´ u Karlovcu se gradi i hotel ´Park´, najavljena je i obnova u ratu oštećena hotela ´Korane´, a proširuje se i sada jedini karlovački hotel u uporabi hotel ´Carlstadt´.

Karlovački gradski proračun za 2003., koji je prihvatilo Poglavarstvo, iznosi 142 milijuna kuna i veći je za 26,2 milijuna kuna od proračuna za 2002., rekao je na gradonačelnik Joha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara