Karlovčanin prijavio bivšu ženu, njen novi dečko mu prijetio: "Sahranit ću te"

Karlovčanin prijavio bivšu ženu, njen novi dečko mu prijetio: "Sahranit ću te"
Slika nema veze s događajima iz teksta Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

ZBOG prijetnji ubojstvom Karlovčanin je prijavio svoju bivšu suprugu, a sutradan i njezinog novog dečka. Županijski sud je okrivljeniku odredio zabranu da prilazi oštećenom muškarcu na manje od 30 metara te s njime više ne smije uspostavljati kontakt. Državno odvjetništvo zatražilo je za njega istražni zatvor, no Županijski sud im nije udovoljio, ipak, okrivljeni će tamo završiti ako se ne bude pridržavao izrečenih mu mjera, piše Kaportal.

Kazneno ga je prijavila karlovačka policija na temelju prijave i dokaza oštećenog muškarca. On je zaprimio telefonski poziv s broja bivše supruge na koji se javio. No tada mu se javio njezin partner i rekao mu da će ga ubiti i sahraniti, nakon čega mu je poslao još nekoliko SMS-ova prijetećeg sadržaja.

Osumnjičenik negira da je prijetio

Pretpostavlja da je to njegova reakcija na to što je dan ranije zbog prijetnji prijavio bivšu suprugu, zbog čega je ona bila privedena. Kaže da je od njega i ranije dobivao prijetnje, ali ga nije prijavljivao. Smatra ga agresivcem pa su ga njegove riječi uplašile i uznemirile.

Osumnjičenik pak negira počinjenje kaznenog djela te navodi da je s oštećenim u korektnim odnosima. Navodi da je kobnoga dana bio šokiran činjenicom da mu je policija došla u pretres kuće jer je ovaj bio prijavio njegovu izvanbračnu suprugu. Moguće je da je s njim nakon toga razgovarao, ali se ne može sjetiti bilo kakvih prijetnji, pravdao se istražiteljima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara