Kaštela: U jurnjavi automobila oko Mercatonea ozlijeđena dva pješaka

SINOĆ oko 22,45 sati na parkiralištu pred prodajnim centrom "Emmezetta Mercatoneom" u Kaštel Sućurcu, nakon što je policija zaprimila prijavu o "jurnjavi" više automobila, dva su pješaka ozlijeđena u naletu automobila marke "golf", izvijestila je danas glasnogovornica splitskodalmatinske Policijske uprave Tina Disopra.

"Golf", kojim je upravljao 20-godišnji M. Š., zbog neprilagođene je brzine najprije udario u stražnji dio "opela vectre" kojim je upravljao 21-godišnji J. K., obojica iz Splita, koji se pak zaustavio da propusti pješake. Zatim se "golf" od siline udarca zanio i oborio pješake J. M. (1983.) i T. J. G. (1982.) iz Solina. Prvom je pješaku prelomljena desna potkoljenica, a drugi je ozlijeđen lakše.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Disopra priopćila je kako se događaj zbio nakon što je na parkiralište stigla policijska ophodnja na prijavu građana, zaprimljenu oko 22,30 sati, da se po parkiralištu prodajnog centra utrkuju vozači više automobila, koji su se dolaskom policije razišli.

Obradom će se utvrditi jesu li vozači koji su sudjelovali u prometnoj nesreći sudjelovali i u "utrci", o čemu će ovisiti i dalnji postupak i podizanje prijaav protiv sudionika, izvijestila je Disopra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara