Kaufland podržava domaće

Kaufland podržava domaće
Domaće jagode PR

TRGOVAČKI lanac Kaufland se u sklopu svog širokog asortimana trudi svojim kupcima ponuditi i velik izbor domaćih proizvoda. Već dugi niz godina postoji suradnja s malim domaćim proizvođačima voća i povrća i mesa i mesnih prerađevina iz cijele Hrvatske. Sveukupno ovaj trgovački lanac surađuje s više od 60 domaćih dobavljača, a njihovi proizvodi čine više od 50% Kauflandove ponude.

"Važno nam je da svojim kupcima možemo osigurati kvalitetne, svježe proizvode. Drago nam je što u Hrvatskoj imamo dobavljače koji dijele tu strast kada su u pitanju vrhunski proizvodi. Stoga smo odlučili istaknuti nekoliko njih kao lijep primjer: mesni specijaliteti s obiteljskog gospodarstva Ferbežar, slavonske rajčice iz eko-uzgoja obitelji Bilić ili i jagode iz OPG-a Jurić u blizini Zagreba. Neke od spomenutih suradnji traju već više od 15 godina", izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Budući da je sezona jagoda u punom jeku, bilo bi dobro provjeriti okus domaćih jagoda koje se trenutno nalaze na policama Kauflanda. Zanimljivost je naime da ih nadomak Zagreba uzgaja – Dalmatinac! Možda su baš zato njegove crvene kraljice bobičastog voća posebno ukusne? Isplatilo bi se probati.

Više detaljnih informacija dostupno je na web-stranici 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?