Kćer Kosoričine prijateljice povukla kandidaturu za Programsko vijeće HRT-a

Foto: Arhiva

BRANKA PAVLIĆ povukla je svoju kandidaturu za Programsko vijeće HRT-a! Podsjećamo, Pavlić je jedna od 11 kandidata koje je saborski Odbor za medije izabrao za članstvo u Programskom vijeću. Izbor je, međutim, postao upitan nakon što su se mediji raspisali o tome kako je Pavlić zapravo kćer Ane Lisak, najbolje prijateljice premijerke Jadranke Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želeći štetiti svojoj obitelji, kao ni Predsjednici Vlade Republike Hrvatske gospođi Jadranki Kosor, povlačim svoju kandidaturu", priopćila je Pavlić koja navodi da se prijavila za članstvo u Programskom vijeću jer je smatrala da s obzirom na obrazovanje i znanje može doprinijeti kvalitetnom radu Vijeća.

"Bez obzira na okolnosti koje su dovele do ove odluke ističem još jednom kako smatram da bi kao članica Programskog vijeća mogla doprinijeti njegovu radu kao kvalitetna osoba i po obrazovanju i po svim drugim moralnim i ljudskim karakteristikama, koje su i prije no što sam to mogla pokazati, sasvim neosnovano dovedene u pitanje", navodi Pavlić u svom priopćenju, koje je poslala i predsjedniku Odbora za medije Nenadu Staziću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara