Kirin: Nema milosti za specijalce-razbijače

Kirin: Nema milosti za specijalce-razbijače

MINISTAR unutarnjih poslova Ivica Kirin rekao je da će se protiv pripadnika specijalne policije, koji su sudjelovali u tučnjavi u subotu rano ujutro u noćnom klubu "Bel Ami" u Lučkom pokrenuti stegovni postupci.

"Prema njima neće biti milosti jer im nije bilo mjesto da u ranim jutarnjim satima budu na takvim mjestima." - kazao je ministar odgovarajući na novinarski upit u Hrvatskom saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najavio je da će policija više intervenirati u sličnim objektima u kojima se češće događaju izgredi, posebno noću, te pozvao građane da prijave osobe koje nose ilegalno oružje i potencijalne nasilnike.

Kirin je kazao da se policija izvan radnog vremena ne smije tako ponašati, da policijaci nisu kauboji. Naglasio je kako od čelnika zagrebačke policije očekuje okončanje istrage o cijelom slučaju te da se u okviru istrage nađu i procesuiraju i oni koji su bejzbol palicama pretukli policajce.

Četvorica pripadnika MUP-ove antiterorističke jedinice Lučko sudjelovali su u tučnjavi u subotu rano ujutro u noćnom klubu Bel Ami. Ozlijeđeni su u sukobu koji je izbio pošto ih redari nisu pustili u klub.

Kasnije je u klub pristiglo još petnaestak specijalaca, s namjerom da pronađu redare. No kako redare nisu pronašli, sukobili su se s osobljem, te uništili inventar kluba, izviješteno je iz PU zagrebačke.

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara