Kirin podnio neopozivu ostavku

ČETIRI DANA nakon što je Index objavio Aferu Vepar, a ostali je mediji prenijeli, Ivica Kirin podnio je neopozivu ostavku na mjesto ministra unutarnjih poslova. Kirin je nakon Žužula (Slučaja Imostroj) postao druga ministarska žrtva Indexa.

> Uhićen Mladen Markač

> Maček: Sanader će se očitovati kad za to dođe vrijeme

> Mesić: Tko je zataškavao slučaj, mora snositi odgovornost

> SDP: Nije bitan Kirin, odgovoran je Sanader

> Friščić: Kirin je morao dati ostavku

"Poštovani gospodine predsjedniče Vlade Republike Hrvatske, podnosim Vam neopozivu ostavku na mjesto ministra unutarnjih poslova RH.

Smatram to svojim osobnim moralnim činom i dužnošću zbog okolnosti u kojima sam se našao u slučaju generala Mladena Markača. Izražavam svoje duboko žaljenje i ispriku svima koji su zbog toga, na bilo koji način, povrijeđeni ili im je učinjena šteta.

Vama gospodine Predsjedniče zahvaljujem na ukazanom povjerenju i suradnji, te želim puno uspjeha u daljnjem vođenju Vlade Republike Hrvatske." - prenosi pismo Kirina Sanaderu Odjel za odnose s javnošću MUP-a.

Što sa gradonačelnikom Virovitice?

Gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak distribuirao je fotografije iz "božićnog lova", te kasnije lagao da su iste stare. Od gospodina Kožnjaka očekujemo odgovor na naš pismeni upit hoće li podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika Virovitice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara