Šator se isplatio: Klemm Security dobio posao zaštite Ministarstva branitelja

Šator se isplatio: Klemm Security dobio posao zaštite Ministarstva branitelja

Foto: Hina, Screenshot: Google maps

ZAŠTITARSKA tvrtka Josipa Klemma, Klemm sigurnost, preuzet će čuvanje Ministarstva branitelja i Ministarstva socijalne politike i mladih, koje se nalazi na istoj adresi.

Kako je Indexu potvrdio Josip Klemm, njegova tvrtka uskoro kreće u obavljanje posla.

"Da, to je točno", rekao nam je Klemm te nas uputio da se za više informacija obratimo u odjel nabave tvrtke Klemm sigurnost.

"Natječaj za pružanje zaštite ministarstvu raspisan je u lipnju. Mi smo se na njega prijavili te je prije nekoliko dana stigla odluka o odabiru. Izabrani smo kao najpovoljniji ponuditelj. U tijeku je potpisivanje ugovora, a žalbi nije bilo. Predviđamo da će sredinom srpnja Klemm sigurnost preuzeti posao zaštite ministarstva", rekli su nam iz tvrtke Klemm sigurnosti.

Ugovor traje do 31. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Klemm javnosti je poznat kao jedno od lica prosvjeda šatoraša. Šator je u jednoj od najprometnijih ulica Zagreba, Savskoj cesti, stajao više od godinu dana. Tijekom godine logorovanja ispred ministarstva, šatoraši su održali više prosvjeda, a tijekom jednog od njih iznijeli su plinske boce na ulicu.

Bivšeg ministra branitelja Predraga Matića tijekom šatorovanja više su puta izvrijeđali te mu spriječavali ulaz u zgradu ministarstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara