kninsko područje bez struje

Zbog olujne bure i snježnog nevremena koje je prošlih dana pogodilo kninsko područje, struje ima jedino najuži dio Knina, doznaje se danas u kninskoj Elektri.

Nevrijeme je na kninskom području srušilo stotinjak stupova, među kojima i tri dalekovodna rešetkasta, pa je kninska Elektra stanje ocijenila ´strujnim kolapsom´. Već nekoliko dana je na terenu svih 11 ekipa toga HEP-ova pogona, a u pomoć su im stigle četiri ekipe iz Šibenika. Već četiri dana je bez struje i kninska Opća bolnica.

Po riječima obnašateljice dužnosti ravnatelja Anke Aleksić, zasad nema većih poteškoća jer rade agregati. Imaju problema s grijanjem zbog stare kotlovnice, koja nije prilagođena tako niskim temperaturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jaka bura noćas je razbila sva stakla na prozorima na sjevernoj strani Opće bolnice, a sreća je, kako ističe Anka Aleksić, što u tom dijelu nema bolesničkih soba.

Uprava kninske Opće bolnice tražila je pomoć šibenske Opće bolnice, a ako se stanje ne popravi, najteže bolesnike mogli bi prevesti u Šibenik. U kninskoj Općoj bolnici trenutačno je dvadesetak bolesnika, među kojima je pet rodilja s dojenčadi.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara