Koalicija HB-a i HIP-a održala središnji predizborni skup na Cvjetnom trgu

KOLAICIJA Hrvatskog bloka (HB) i Hrvatskog istinskog preporoda (HIP) danas je na središnjem predizbornom skupu, održanom na zagrebačkom Cvjetnom trgu, predstavila kandidate na listama u 1., 2., 6. i 7. izbornoj jedinci te izborni program.

Predsjednik HIP-a Miroslav Tuđman u izjavi novinarima rekao je kako je glasovanje za koaliciju HB-a i HIP-a jamstvo da će doći ne samo do promjene vlasti, nego i promjene hrvatske politike.

"Ostvarit ćemo ciljeve na temeljnim vrijednostima hrvatske države i njezin puni suverenitet", naglasio je predsjednik HIP-a.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procijenio je da će koalicija HIP-a i HB-a na predstojećim parlamentarnim izborima ostvariti ukupno između 8 i 12 posto glasova, a u 1. izbornoj jedinici (u kojoj je nositelj zajedničke liste i prvi kandidat) očekuje da će osvojiti dva mandata.

Predsjednik HB-a Ivić Pašalić (nositelj liste u 2. izbornoj jedinici) drži da će izborni rezultati koalicija HIP-a i HB-a biti najugodnije iznenađenje izbora, dodajući kako su u izborna kampanji biračima poslali jasne i nedvosmislene poruke.

Pozvao je se sve one koji nakon 23. studenoga žele znati na čemu su, da glasuju za koaliciju HB-a i HIP-a i novi naraštaj hrvatskih političara koji će, kazao je Pašalić, nastaviti politiku prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara