Koalicija IDF-HSLS-LS-Lista za Pulu jamči nastavak provedbe projekata

PREDSTAVNICI koalicije Istarskoga demokratskog foruma (IDF), Hrvatske socijalnoliberalne stranke (HSLS), Liberalne stranke (LS) i Liste za Pulu na današnjoj su konferenciji za novinare predočili izborni program za pulsko Gradsko vijeće.

Nezavisni kandidat i predsjednik Gradskog vijeća Livio Bolković, drugi na listi, ustvrdio je kako ta koalicija, u kojoj su i dosadašnji obnašatelji gradske vlasti, jamči nastavak provedbe projekata, poput dovršetka gradskog stadiona i izgradnje višenamjenske športske dvorane Osnovne škole "Stoja".

Kandidati s liste, koju predvodi gradonačelnik Luciano Delbianco, zalažu se za razvoj ribarstva izgradnjom ribarske luke, riblje veletržnice i zadruge te za uređenje gradske jezgre, poglavito infrastrukture.

Bolković je, govoreći o konkurentima, zamjerio nositeljici Nezavisne gradske liste Loredani Štok što zagovara, primjerice, odcjepljenje štinjanske općine koja, kako je rekao, ima razvojne mogućnosti. To bi bilo pogubno za gradsko gospodarstvo, rekao je i dodao kako je apsurdno što to zagovara kandidat za gradonačelnika.

(Hina) xdspo yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara