Koalicija Pametno i Fokus pozivaju na presicu, predstavit će kandidata Davora Huića

Koalicija Pametno i Fokus pozivaju na presicu, predstavit će kandidata Davora Huića
Foto: Press

KOALICIJA stranaka Pametno i Fokus poslala je medijima poziv na press konferenciju u kojemu je najavljeno kako će na njoj prisustvovati i nezavisni kandidat Davor Huić. Iako to nije izrijekom navedeno, očito je da je ovime potvrđena neslužbena informacijama da će na njihovoj listi biti i predsjednik Udruge Lipa o čemu smo pisali jutros.

"Okupljajući političke snage centra koje žele preusmjeriti Hrvatsku prema modernom, transparentnom i uspješnom društvu, stranke Pametno i FOKUS predstavit će nove koalicijske partnere za predstojeće parlamentarne izbore. Tim povodom, u utorak, 2. lipnja 2020., u prostorijama stranke Pametno, na adresi Kamaufova 9, s početkom u 10:10 sati, bit će održana konferencija za medije. Konferenciji će prisustvovati predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, predsjednik FOKUSA Davor Nađi, predsjednica Nezavisne liste Zagreb dr. sc. Marijana Sumpor i nezavisni kandidat Davor Huić, predsjednik udruge Lipa", stoji u pozivu na press konferenciju.

"Građanima ćemo pružiti mogućnost izbora novih političkih opcija, čije dosadašnje političko i društveno djelovanje nedvojbeno potvrđuje da mogu osigurati izgradnju nove Hrvatske i omogućiti joj potpuni zaokret“, poručili su iz stranaka Pametno i Fokus, uoči predstavljanja novih koalicijskih partnera.

U priopćenju podsjećaju da se dr. sc. Marijana Sumpor, kao aktivna zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, zalaže za sprječavanje zlouporabe izvršne vlasti te modernizaciju načina pružanja javnih usluga, a nametnula se kao jedan od najvećih kritičara aktualne gradske vlasti. Nezavisni kandidat Davor Huić već godinama predstavlja glas poreznih obveznika u javnosti, a bori se, među ostalim, za transparentnost trošenja novca poreznih obveznika, manje poreze i smanjenje javnog duga, stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara