Kod Kolindine zgrade uhićen muškarac s puškom u rukama

Kod Kolindine zgrade uhićen muškarac s puškom u rukama
Foto: Čitatelj Indexa

NAORUŽANI muškarac uhićen je u centru Zagreba u neposrednoj blizini zgrade u kojoj živi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ulicom je hodao s puškom u rukama.

Na križanju Zvonimirove i Bauerove ulice je interventna policija naoružana dugim cijevima. Na fotografijama koje je uslikao čitatelj vide se pripadnici interventne policije s pancirkama i kacigama. 

Ispred ulaza su parkirani jedan policijski kombi i jedan automobil.

Uhićen u Ulici kneza Višeslava

"Oko 15 sati dobili smo dojavu da nepoznata osoba hoda po Zvonimirovoj ulici s oružjem. Brzom reakcijom policije ta je osoba uhićena, stavljena pod nadzor i dovedena u službene prostorije. Zahvaljujemo građanima na brzoj dojavi", rekli su za Index iz zagrebačke policije.

Kako doznajemo, muškarac je uhićen u Ulici kneza Višeslava. 

Policija: Naoružanog muškarca ne dovodimo u vezu s činjenicom da predsjednica živi u blizini

Policija se u 16:30 oglasila priopćenjem.

"Obavještavamo Vas da je osoba, za koju je zaprimljena dojava da hoda Zvonimirovom ulicom s oružjem, brzom reakcijom policijskih službenika uhićena u Ulici kneza Višeslava i dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te se ni na koji način ne dovodi u vezu s činjenicom da Predsjednica Republike Hrvatske stanuje u neposrednoj blizini", priopćili su iz zagrebačke policije.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara