Kolinda otišla na misu u Imotskom, čovjek vikao "Škoro, Škoro"

Kolinda otišla na misu u Imotskom, čovjek vikao "Škoro, Škoro"
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

KOLINDA Grabar-Kitarović u sklopu svoje predizborne promidžbe u nedjelju je posjetila Imotski, gdje se družila s građanima, a zatim je sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog.

Grabar-Kitarović je na glavnom trgu u Imotskom razgovarala s Imoćanima, a mnogi su joj prilazili i fotografirali se s njom. Prilazeći Grabar-Kitarović i pozdravljajući se s njom, Imoćani su joj govorili da je ona njihova predsjednica. U jednom trenutku više građana je uzviknulo "Imotski za Kolindu".

Našlo se tu i nekoliko nezadovoljnika.

Jedan je držao transparent "Dobrodošli u opustošenu Provancu", drugi je pokušavao skandirati "Škoro, Škoro!", ali su ga nadglasali.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj  crkvi sv. Franje Asiškog.

"Naša predsjednica"

"Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila  Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na  svoj život i rad", rekao je župnik Kutleša.

Dodao je kako su Imoćani ponosni što je Grabar-Kitarović danas u Imotskom.

"Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski, a ona nas češće posjeti", kazao je župnik Kutleša.

U pratnji Grabar-Kitarović u Imotskom, među ostalim, bili su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader.

Kako je službeno najavljeno, Grabar-Kitarović će u poslijepodnevnim satima posjetiti Makarsku, Omiš i Sinj i družiti se s građanima u tim gradovima, a u Splitu održati predizborni skup u dvorani Gripe. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara