Kolinda otkazala današnji posjet Škabrnji. Razlog? Bura

Kolinda otkazala današnji posjet Škabrnji. Razlog? Bura
Foto: Hina

IZ UREDA predsjednice Republike izvijestili su da zbog tehničkih razloga predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas neće posjetiti Škabrnju, kako je ranije bilo najavljeno.

U Škabrnji će u nedjelju, 18. studenoga, kao izaslanik Predsjednice Republike biti general zbora Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović će u Škabrnji položiti cvijeće i vijenac u srijedu, 21. studenoga, a o točnom vremenu mediji će biti pravovremeno obaviješteni, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednice Republike.

"Predsjednica Grabar-Kitarović je iz Zagreba u Škabrnju, odnosno u Zračnu luku Zadar u Zemuniku trebala stići helikopterom. Nažalost, zbog jake bure i orkanskih udara let helikopterom je otkazan. Zbog bure je njen dolazak s 12.15 sati prvotno odgođen za 13.30 sati, ali je na kraju zbog nepovoljne vremenske prognoze u svezi jačine udara bure definitivno odgođen", kazao je Nediljko Bubnjar, škabrnjski načelnik, prenio je Zadarski list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara