Kolinda se napokon oglasila, sama sebi čestitala dvije godine na Pantovčaku

Kolinda se napokon oglasila, sama sebi čestitala dvije godine na Pantovčaku

Ilustracija: Index (FaH, 123rf)

"NA DANAŠNJI dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske", stoji u objavi predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na službenoj stranici na Facebooku. 
 
I dalje taji detalje puta u SAD
 
Naime, predsjednica i dalje od hrvatske javnosti taji razloge svog navodno službenog puta u SAD, a portal Index još je prije devet dana zatražio hodogram službenog putovanja u tu zemlju. Index je detaljno istraživao, još od siječnja prošle godine, gdje je predsjednica bila za doček 2016. godine, kada je također otišla u SAD, a sada se stvar ponavlja.  Ključna pitanja se odnose na doček iz 2016. godine, a ponašanje predsjednice iz te godine nije bila slučajnost jer se sve ponavlja i ove  2017. godine.
 
Službeni posjet zapravo je privatni jer predsjednica danima nema protokolarnih obaveza iako se nalazi u službenom posjetu stranoj zemlji. No, predsjednica se na to previše ne osvrće u svojoj "FB čestitki".
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Oni kojima ništa ne predstavlja hrvatska država"
 
"Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije", napisala je predsjednica na službenoj stranici na Facebooku. 
 
Večeras će se tako predsjednica s kritičarima "obračunati" na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića "Iza zavjese" u 21:15 sati. Na nama ostalima je i da i dalje inzistiramo na odgovorima.   
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara