Kolinda se srela sa ženom čiji su auto razbili busom, ponudila joj drugi auto

Kolinda se srela sa ženom čiji su auto razbili busom, ponudila joj drugi auto
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

SILVIJA Soldo, čiji je automobil u srijedu u Malom Bukovcu zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica, danas se susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup.

Soldo je za RTL ispričala kako joj se predsjednica ''sto puta ispričala zbog nesreće'' te da žali zbog svega što se dogodilo.

Grabar-Kitarović joj je, kako je ispričala, rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je vidjela što se dogodilo, no da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće.

Predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati zamjenski auto ako njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kasno poslijepodne u utorak je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U 18:50 sati vozač autobusa, u kojemu se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara