Konstituirajuća sjednica novog Upravnoga vijeća sveučilišnoga računskog centra

NA KONSTITIRAJUĆOJ sjednici novoga Upravnog vijeća Sveučilišnoga računskog centra SRCE zagrebačkoga Sveučilišta za predsjednika je izabran Robert Manger.

Prva sjednica novoga Upravnog vijeća Srca održana je u utorak uz sudjelovanje rektorice Sveučilišta u Zagrebu Helene Jasne Mencer, priopćeno je danas iz Sveučilišnoga računskog centra.

U Upravnome vijeću Srca pet je članova od kojih se dva biraju na prijedlog ministra znanosti i tehnologije. Po jednoga člana predlažu rektor(ica) Sveučilišta i ravnatelj Srca iz redova zaposlenika toga računskog centra, kao i Studentski zbor zagrebačkoga Sveučilišta. Mandat članova Upravnoga vijeća je dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastav novoga Upravnog vijeća Srca imenovao je Senat zagrebačkoga Sveučilišta na sjednici održanoj 11. ožujka 2003.

Tada su u Upravno vijeće Srca imenovani : Diana Šimić, pomoćnica ministra znanosti i tehnologije, Aleksa Bjeliš, prorektor za znanost i razvoj zagrebačkoga Sveučilišta, Robert Manger, profesor na Prirodoslovno-matematičkome fakultetu (PMF), Vladimir Rabljenović, zaposlenik Srca i Siniša Antunović, predstavnik Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu, student Prehrambeno-biotehnološkoga fakulteta.

(Hina) pp/ip az

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara