Korejski profesori dizajna oduševljeni kolekcijom Croata

U RADNI posjet Zagrebu i Hrvatskoj došla je skupina od 21 sveučilišnog profesora, stručnjaka za modu i modni dizajn na fakultetima u Južnoj Koreji.

Uoči dolaska, glavna tema njihovih predavanja na fakultetima bila je upravo Hrvatska - domovina kravate i modna marka Croata. Inače, javnost Južne Koreje već je prošle godine upoznata s brandom Croata i Hrvatskom kao domovinom kravate, u široj reportaži na TV KBS, državnoj televiziji Južne Koreje.

U butiku Salon Croata u zagrebačkom Oktogonu, stručnjaci iz Koreje sa zanimanjem su razgledali brojne kolekcije kravata, sve s originalnim uzorcima, ali i ostale proizvode iz bogatog asortimana modne marke Croata - rupce, šalove, prsluke, košulje, odijela.

Vođa studijskog putovanja Seo Taewon smatra da je modna marka Croata jedinstvena u svjetskim razmjerima. Posebno je oduševljen originalnim dizajnom, istraživanjem, razvojem te marketingom. 

U sklopu ovog studijskog boravka, u tvrtki Potomac upoznat će se s iskustvima i stilom rada kojim je modna marka Croata postala jedinstvena u svijetu. Korejski stručnjaci osobito su zainteresirani za inovacije u dizajnu i za odnose s javnošću, specifične po tome što se pretežno odvijaju kroz kulturalne projekte koji stječu pozornost svjetskih medija.

Korejski profesori ocjenjuju kako će Croata superiornošću svojih proizvoda osvojiti korejsko modno tržište.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara