Kosor: Da sam ja rekla da je Vučić dobrodošao i da treba koalirati sa SDP-om, brkići bi me izbacili

Kosor: Da sam ja rekla da je Vučić dobrodošao i da treba koalirati sa SDP-om, brkići bi me izbacili

Foto: Hina, Twitter

JADRANKA Kosor, bivša premijerka i dugogodišnja visokopozicionirana članica HDZ-a, na Twitteru se osvrnula na nekoliko posljednjih istupa Milijana Brkića. Brkić je prije nekoliko dana kazao kako je Srbija prijateljska zemlja i pozdravio dolazak Aleksandra Vučića u Zagreb.

Za vikend je, gostujući u Frankfurtu, Brkić kazao kako SDP i HDZ moraju sjesti za isti stol i razgovarati te da je to jedini način da Hrvatska ide naprijed.

"[NEMA NAMA NAPRIJED DOK HDZ I SDP NE SJEDNU ZAJEDNO ZA STOL I DOGOVORE SE ŠTO JE NAJBOLJE ZA NAŠ NAROD I JEDINU NAM HRVATSKU ]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Volio bih da u Hrvatskoj dođe vrijeme kada će HDZ i SDP napokon u miru razgovarati o budućnosti Hrvatske i da se razgovara snagom argumenta bez ikakvih ideoloških podjela, istaknuo sam jučer, sudjelujući na tribini "Nova hrvatska migracija" u Frankfurtu u organizaciji Hrvatsko-europskog kulturnog društva i u suorganizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa u Njemačkoj te Generalnog konzulata RH u Frankfurtu", dio je objave na Facebooku Milijana Brkića.

Jasno, mnogi su ove Brkićeve riječi protumačili kao najavu velike koalicije između HDZ-a i SDP-a o kojoj se već godinama šuška. Jadranka Kosor na svom je Twitteru napisala da bi ona, da je nešto ovako izjavila 2013. godine, bila izbačena iz stranke baš od raznih brkića, kako je napisala.

"Da sam ja rekla 2013. da HDZ treba koalirati s SDP-om i da je Vučić dobrodošao i da se ne treba ispričavati, izbacili bi me brkići iz stranke. Ups", napisala je Jadranka Kosor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara