Kosor odbila preuzeti 60 tisuća potpisa Hrvata koji traže njenu ostavku

Foto: Admir Buljubašić (Cropix)

DRAGUTIN LESAR, čelnik laburista, bio je danas u Banskim dvorima kako bi čelnici Vlade Jadranki Kosor predao potpise 61.737 nezadovoljnih građana koji traže njenu ostavku i ostavku njene Vlade.

Kosor potpise nije htjela osobno primila pa se Lesar uputio u urudžbeni ured Vlade kako bi predao potpise. Predaji je prethodio i svojevrsni perfomance Lesara koji je potpise u Vladi donio na tačkama. Čelnik laburista očekivao je da će Kosor osobno primiti potpise, a više je puta pokušao dogovoriti sastanak s premijerkom.

Podsjetimo, kako je akcija pokrenuta jer Vlada Jadranke Kosor treba otići zato što je "radnike pretvorila u robove, umirovljenike u sirotinju, nezaposlene je učinila očajnima, a sve nas odvela u dužničko ropstvo". Kao povod za ovu akciju su istaknuli i trenutnu "crnu sliku Hrvatske" koja kaže da imamo više od 330 tisuća nezaposlenih, 90 tisuća radnika koji rade, a ne primaju plaću, 75 tisuća onih za koje se plaća mirovinsko i zdravstveno te 100 tisuća poduzetnika kojima su blokirani računi, jer traže 35 milijardi neplaćenih računa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara