Kosor u Mariji Bistrici stavili da se "kuha" na suncu, usred mise zatražila premještaj

Kosor u Mariji Bistrici stavili da se "kuha" na suncu, usred mise zatražila premještaj

Foto: Bruno Konjević / Cropix

NAKON što je SDSS-ov Milorad Pupovac jučer kazao kako su o optužnicama iz Srbije protiv Vladimira Šeksa, Branimira Glavaša, Ivana Vekića, Tomislava Merčepa i 40-ak hrvatskih branitelja, još dosta prije razgovarali ministar pravosuđa RH Dražen Bošnjaković i srpska ministrica pravosuđa Snježana Malović, te da mu nije jasno zašto ona prije nije izašla u javnost, premijerka Jadranka Kosor kazala je kako ne zna odakle Pupovcu te informacije.

"Kao što znate, potpredsjednik njegove stranke sjedi u Vladi RH, pa ako je znao, ako je imao informacije, gospodin Pupovac ili gospodin Uzelac, o tim optužnicama, bio bi red da su i mene obavijestili", kazala je Kosor u svetištu Majke Božje Bistričke.

Ocijenila je i kako u politici ne treba ništa čuditi, naročito sada kada se Pupovac bori za glasove srpske manjine.

"Svi bi bili jadni da Čačić bude vozač Kukuriku vozila koje Hrvatsku vozi u budućnost"

Komentirajući i izjavu Radimira Čačića, koji je u subotu u Splitu vladajuću koaliciju nazvao jadnom, kazala je da očito imaju različita mjerila o tome što je jadno, a što ne. "Evo gospodin Čačić, koji želi biti glavni vozač Kukuriku koalicije, koje on sretne po cesti, to su jadni ljudi, radnicima kojima ne isplaćuje plaće u svojim poduzećima", kazala je zaključivši kako bi svi bili jadni kada bi Čačić zasjeo kao glavni vozač Kukuriku vozila, a Milanović suvozač, u vozilo koje bi Hrvatsku vozilo u budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjestili je na sunce

Jadranka Kosor komentirala je sve to u svetištu Majke Božje Bistričke gdje je prisustvovala 19. Vojno-redarstvenom hodočašću. Kosor je na hodočašću na kojem je bilo oko 10.000 hodočasnika, među kojima i tri tisuće pripadnika Hrvatske vojske, policije, kao i predstavnici Oružanih snaga BiH bila smještena na samome sunce.

Jedno vrijeme je izdržavala, dok su joj kišobrane za obranu od sunca držali ministar Davor Božinović i predsjednik Sabora Luka Bebić. No, u nekom trenutku od jakog joj je sunca prekipjelo te je zatražila da ju se premjesti u hlad. Na njeno osunčano mjesto došli su policajci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara